Je nieuwe huis inrichten

Ben je helemaal gelukkig met de aankoop van je nieuwe huis? Dan kan het inrichten gaan beginnen!

Welke stoelen ga je nemen en passen deze bij de eettafel? Welke barkrukken matchen met het interieur en de lichtinval? Wij helpen je graag op weg met een stappenplan.

Stap 1 : Het indelen van de nieuwe woning.

Bij het indelen van je nieuwe woning is het van belang dat je wensen in kaart zijn gebracht.

Wil je bijvoorbeeld een kantoor aan huis of is er een kinderwens? Wil je een kookeiland met barkrukken? Of wellicht moet er een muur worden gesloopt om meer ruimte te creëren.

Vaak staat bij de advertentie van een huis op Funda een plattegrond van het huis. Met de plattegrond kan je eenvoudig de ruimtes naar wens indelen. Print de plattegrond uit en schets verschillende situaties.

Stap 2: Breng je stijl in kaart, veel mensen weten vaak niet hun stijl is. Het is daarom belangrijk om je stijl in kaart te brengen. Dit kan je doen door een moodboard op te stellen, zoek online of in brochures naar inspiratie en sla dit op. Verzamel alle afbeeldingen om zo te ontdekken wat je mooi vind.

Stap 3: Voeg stap 1 en 2 samen tot een totaal plaatje.

Je hebt de indeling en je eigen stijl in kaart, nu is het de taak om je gekozen stijl toe te passen in de gekozen indeling, ook dit kan je doen doormiddel van een schets / uitdraai van de Funda plattegrond.

Stap 4: Winkelen!

Er is een moodboard, een tekening van het huis en de basis van de inrichting voor je nieuwe huis is gelegd. Op onze website vind je een uitgebreid assortiment en verschillende stijlen barkrukken. ook in onze showroom is er een zeer ruim assortiment barkrukken om even te proberen. Ben je dus opzoek naar een barkruk voor in je nieuwe huis dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven