Kom proefzitten in onze showroom

Wij adviseren u graag

Showroom

maandag t/m donderdag 09.00 – 17.00
vrijdag 09.00 – 16.00
zaterdag 10.00 – 16.00
zondag gesloten

Openingstijden feestdagen

1 april 2e paasdag Gesloten

27 april koningsdag Gesloten

9 mei hemelvaart Gesloten

20 mei 2e pinksterdag Gesloten

Zekkenstraat 23-25
3151XP Hoek van Holland

GRATIS PARKEREN

Onze showroom

Naast een grote online catalogus hebben we ook een showroom in Hoek van Holland, waar je onze producten 'live' kunt bekijken en proberen. Volgens onze klanten (want zoiets mag je nooit zelf beweren), hebben wij de grootste en meest bijzondere collectie van de Benelux. Voor ieder wat wils en in vele stijlen. Of je nu een trendy design barkruk wilt of een klassieke houten barkruk, er is in ieder budget een model verkrijgbaar. Wij leveren al vanaf € 25,00 een mooie barkruk!

Kortom, als je op zoek bent naar barkrukken, dan is een bezoek aan onze showroom meer dan de moeite waard. Over smaak valt niet te twisten, maar dat is ook niet nodig want wij hebben alle smaken voor je opgesteld staan. Wij bieden een ruime keuze en een groot deel van de collectie staat op voorraad in ons magazijn in Hoek van Holland.

Barkruk.nl is een webshop met een groot assortiment barkrukken. Zo hebben we voor iedere stijl wel meerdere type barkrukken. Dus of je nu een modern, industrieel of landelijk interieur hebt, bij ons vind je altijd een barkruk die bij jou en je interieur past. Daarbij zijn al onze barkrukken scherp geprijsd. Mocht je dezelfde barkruk toch ergens anders goedkoper vinden, dan passen wij de prijs aan!

Scroll naar boven