Top 5 horeca barkrukken

Na verschillende blogs te hebben geschreven over het materiaal en de kwaliteit van een barkruk vonden we het tijd om een blog te wijden aan barkrukken waarmee je het restaurant of café gevoel in huis kunt halen. Naast dat een barkruk namelijk functioneel moet zijn, moet het uiterlijk passen binnen jouw interieur. Wanneer je wilt gaan voor horeca barkrukken, dan is deze blog echt iets voor jou. We lichten in deze blog namelijk onze top 5 barkrukken voor de horeca uit.

Naast dat wij barkrukken verkopen, helpen en adviseren wij ook bij de inrichting van horeca zaken. In de meeste gevallen adviseren wij eigenaren van een restaurant of café, barkrukken zonder rugleuning. Deze krukken geven een rustiger beeld en ook kan men makkelijker in alle richtingen op de barkruk gaan zitten. Ook schuif je dit type barkruk eenvoudig onder de bar. De doorloop blijft vrij waardoor de rest van de gasten makkelijker langs de bar kunnen lopen. Om die reden zie je dit type barkruk dan ook voornamelijk terug in dit artikel.

Onze top 5 barkrukken voor een restaurant of café gevoel thuis

1. De Bistro barkruk

Op nummer 1 staat de Bistro barkruk. Deze barkruk heeft een industriële uitstraling en verschillende kleurmogelijkheden met betrekking tot de zitting en het frame. Hierdoor past de barkruk in meerdere ruimtes. Deze kruk is uitermate geschikt voor een ruimte waar je een grand café gevoel wilt creëren. [Deze barkruk is exclusief verkrijgbaar in onze showroom]

2. De Rick Vintage barkruk

Barkruk vaste zithoogte 80cm Rick vintage cognac kunstlederen bekleding zonder rugleuning beukenhout onderstelOnze Rick Vintage barkruk staat op nummer 2. Dit is een mooie degelijke kruk met een speels stiksel op de zitting. Hij is leverbaar in verschillende kleuren en een goede optie voor wanneer je een wat kleiner budget hebt.

3. De Paris barkruk

Barkruk Paris zwart beukenhout vaste zithoogte 80cm zonder rugleuningEen echte favoriet die zeker een plekje heeft in onze top 3 is de Paris barkruk. Dit is een echte klassieker, die je vaak terugziet in een oud bruin café of Bistro. Is dit de sfeer die je wilt creëren, dan is deze barkruk echt iets voor jou. Naast de variant met een houten zitting hebben we ook een variant met kunstlederen zitting, afgewerkt met nagels. Een echte hardloper in de horeca, dus ideaal wanneer je een café wilt creëren bij je thuis!

4. De Pub premium barkruk

Op nummer 4 staat de kruk Pub premium. Een bijzonder stevige barkruk dankzij het dubbel gelast stalen frame. Voor het echte kroeg gevoel heeft deze barstoel de perfecte uitstraling en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Een welbekende barkruk bij iedere Nederlander. Wil je wat meer details in het onderstel, neem dan eens een kijkje bij onze Youp barkruk. Een soortgelijke barkruk met meer details in het onderstel. [Beiden exclusief verkrijgbaar in onze showroom]

5. De Grand Café barkruk

Last but not least, is de Grand Café barkruk. Deze is vergelijkbaar met de Bistro barkruk, maar dan met een kunstlederen zitting. Hierdoor krijgt de barkruk een stijlvolle uitstraling. Ideaal wanneer je wilt gaan voor eenvoud, maar wel comfort.

Liever een barkruk met rugleuning om dat café of restaurant gevoel bij je thuis te creëren? Dan zijn de Loft, Lodge, Lisa, of Dex goede opties!

Bekijk alle barkrukken in onze showroom

Uiteraard hebben we nog veel meer barkruk opties om dat horeca gevoel in huis te halen. Deze kun je zowel online als in onze showroom ontdekken. Liever eerst even proefzitten of ben je op zoek naar advies over de juiste barstoelen? Neem dan contact met ons op via 0174-384939 of kom langs in onze showroom!

       

Scroll naar boven