Wie zijn wij?

Over ons en ons bedrijf

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf en al meer dan 25 jaar specialist in (horeca)meubilair, met name in barkrukken.

Wij reizen de hele wereld over om mooie collecties te vinden en samen te stellen voor onze showroom en webwinkel. Het voordeel hiervan, is dat wij alles op de voet volgen als het gaat om afwerkingsniveau, kwaliteit en gebruikte materialen. Twee producten van twee leveranciers kunnen exact op elkaar lijken, maar vaak zijn er toch grote verschillen die niet zo snel met het oog waarneembaar zijn.  Dat is waar wij een verschil in proberen te maken.

Onze collectie

Wij hebben de meest eigenzinnige collectie van de Benelux (al zeggen we het zelf) en 95% van onze modellen staan ook daadwerkelijk bij ons in de showroom. Wij zijn dealer van merken als; Lapalma, Magis, Johanson, By-Boo, Nardi, Vondom en Eleonora.

Ook ontwikkelen wij eigen barkruk modellen en collecties, die wij op de markt brengen via ons eigen merk F4ALL. Bij de ontwikkeling nemen wij vragen en opmerkingen in de markt als leidraad, waardoor we sterk verbeterde producten realiseren. Denk hierbij aan prettiger zitcomfort en een verbeterde constructie van bijvoorbeeld een stoel. Zo zijn onze modellen van goede kwaliteit én scherp geprijsd.

Waar we echt trots op zijn…

Als je ons bedrijf opzoekt in Google dan vind je geen negatieve recensies. Wij worden gemiddeld door onze klanten beoordeeld met een 9!

Meer weten over ons, ons bedrijf en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina.

Scroll naar boven