Lapalma barkrukken; een investering voor het leven

Lapalma is al meer dan 30 jaar een begrip als het op barkrukken aankomt. Kenmerkend voor de Lapalma barkrukken is de hoge kwaliteit en de focus op zitcomfort. Dat wil namelijk bij bepaalde designbarkrukken nog wel eens anders zijn. De barkrukken hebben een fraai, tijdloos design en gaan door de hoge kwaliteitsstandaard een leven lang mee. Daarom vind je ze ook op grote meubelbeurzen zoals bijvoorbeeld op Milan Fair en International Möbelmess Köln,  en zijn ze ook in ons assortiment terug te vinden.

Barkrukken Lem in moderne bar

Barkrukken Lem in moderne bar

Verschillende barkruk modellen

De ontwerpers van Lapalma barkrukken hebben verschillende prijzen gewonnen voor hun meubels,  zoals het Japanse “Good Design Award” en het Britse FX International Interior Design Award. Alle modellen zijn ontworpen met het oog op zitcomfort en duurzaamheid, maar ook het uiterlijk is natuurlijk essentieel. De populaire Lapalma Kai heeft bijvoorbeeld een rond gevormde rugleuning en is bekleed met tuigleer; dat zit gewoon ontzettend lekker en is bovendien oersterk! Een andere Lapalma kruk die ook al zo’n succesnummer is, is de Lapalma Thin. Het is een ontwerp van Karri Monni en door het gladde, dunne ontwerp oogt de kruk slank en gestroomlijnd en past het ook in de wat krappere ruimten.

Eén van de toppers en de meest populaire barkruk van Lapalma is de Lapalma Lem. Het ontwerp is van het design dua Shin & Tomoko Azumi en heeft verschillende awards toegekend gekregen. Het is een kruk zonder rugleuning en is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo kan het materiaal verschillen (eiken, laminaat, RVS of tuigleer), maar hij kan ook in verschillende hoogten en kleuren besteld worden. De Lapalma Lem is 360 graden draaibaar. Kortom; echt mooi en niet kapot te krijgen!

Qualitycheck

Kwaliteit is een essentiële factor van de filosofie van Lapalma. Daarom controleren ze al het binnengekomen (onbewerkte) materiaal, de manier waarop leveranciers werken, hoe de delen in elkaar gezet worden en uiteraard worden de barkrukken ook nog aan een uitgebreide qualitycheck onderworpen voordat ze verpakt en verscheept worden. Dit testen gebeurt in de fabriek met een testmachine. Daarom heeft Lapalma het kwaliteitscertificaat ISO 9001 toegekend gekregen. Maar kwaliteit gaat bij Lapalma nog verder en uit zich in de goede service en het volgen van de mate van tevredenheid van de klant.

Nieuweste modellen van Lapalma

Nieuwste modellen van Lapalma

Lapalma barkrukken bestellen bij barkruk.nl

Barkruk.nl is de lapalma specialis waar we bijzonder trots op zijn. We kunnen dan ook alle modellen lapalma barkrukken leveren. Direct uit voorraad leveren wij de meest gangbare lapalma modellen en uitvoeringen die u direct in de shop kunt bestellen. Zoekt u speciale modellen of uitvoeringen? Elke model kan in alle beschikbare uitvoeringen en stofferingen worden besteld in de lapalma sectie van onze online catalogus.

Net als Lapalma staan wij voor kwaliteit en service. Bekijk onze producten online in de shop en catalogus. Heeft u vragen of wilt u graag de barkrukken komen bekijken dan kunt u bij ons terecht via telefoonnummer 070-3464779 of kom langs bij één van onze showrooms in Den Haag en Hoek van Holland.

We helpen u graag verder!