Wie zijn wij

Jacques de Vogel en Jacqueline Duijvestijn

DSC_0040DSC_0145

Hallo, wij zijn Jacques de Vogel en Jacqueline Duijvestijn, al meer dan 13 jaar met heel veel plezier de drijvende kracht achter onze winkels en webshops. Wij hebben beide diverse horecaopleidingen afgerond en zijn ook vele jaren werkzaam geweest in de horeca voordat wij besloten een eigen bedrijf op te zetten. Dankzij onze kennis en werkervaring proberen wij voor u de mooiste producten te selecteren tegen de scherpste prijzen. Het brengt ons over de hele wereld. Voor het bezoeken van beurzen zijn wij 2 maal per jaar in China om de nieuwste trends voor u te vinden en in  te kopen. Maar ook de Europese beurzen slaan wij niet over zoals Milaan, Keulen, Brussel en diverse locaties in Nederland. Heel veel plezier op onze webshops of in onze winkels. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u bij ons zal slagen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bellen of uiteraard ons een email sturen!


Duncan Prein

DSC_0082
Hallo, ik ben alweer 7 jaar werkzaam bij Jacques en Jacqueline en heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik ben begonnen in het magazijn maar door de snelle groei van het bedrijf ben ik tevens verantwoordelijk voor de planning en uw aanspreekpunt voor al uw vragen betreffende uw lopende order bij ons. Ik help Jacques en Jacqueline graag mee in het ontwikkelen en beoordelen van nieuwe collecties en let hierbij voornamelijk op de constructie en degelijkheid van de producten zodat u als klant ook waar voor uw geld krijgt. Veel plezier tijdens het surfen op onze webshops of tijdens uw bezoek aan onze winkels. Vragen? Altijd bellen of emailen dan zal ik u met raad en daad ter zijde staan.


Michiel van de Ruit

DSC_0119
Hallo, al weer 7 jaar ben ik, met veel plezier, werkzaam bij Jacques en Jacqueline. Mijn specialiteit is, zoals men dat zo mooi noemt, het blanco papiertje. Als u inspiratie nodig heeft of nog niet weet wat u moet doen met de inrichting van uw nieuwe locatie dan ben ik de man voor u! Ik kom heel graag langs voor een afspraak en zal de mogelijkheden met u bespreken. Als u liever langs wilt komen in onze showroom dan kan dat uiteraard ook. Mijn passie is om de zaken perfect op elkaar te laten afstemmen en ervoor te zorgen dat u een inrichting krijgt waar u nog jaren plezier van heeft. Bent u op zoek naar barkrukken voor uw keuken thuis of een mooie poef voor in de woonkamer kom dan gerust langs met uw kleurstalen en dan help ik u met een passend kleuradvies.


Sandro Haring

DSC_0087

Toch ook alweer meer dan 7 jaar bij het bedrijf en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin! U kunt mij altijd bellen voor een advies of een vraag over 1 van onze producten. Of u nu op zoek bent naar barkrukken voor in uw keuken of voor de inrichting van uw sportkantine. Mijn werkplek is in Den Haag waar ik de beschikking heb over een mooie showroom met daarin heel veel van onze producten uitgestald. Ik nodig u dan ook van harte uit om eens een keer te komen kijken in Den Haag. Ik vertrouw erop u binnenkort te spreken of te verwelkomen in mijn showroom.


Richard Duijvesteijn

DSC_0060

Hallo, ik ben de jongste in het team maar toch ook alweer 2 jaar bij het bedrijf. Indien u een grote inrichting bij ons heeft gekocht of meubilair welke niet door de koeriersdienst bezorgd worden dan kom ik persoonlijk bij u langs om bestelling af te leveren. Ik vervoer uw bestelling door de gehele Benelux en zorg ervoor dat deze schadevrij bij u op locatie aankomt. Op de zaterdagen ben ik werkzaam in de showroom in Den Haag en heeft u dus de kans uw meubilair bij mij te kopen en mij terug te zien zodra ik deze bij u aflever.

No comments yet.

Geef een reactie