Verslag Excellent Wonen & Leven Beurs

Het was de eerste keer dat de Excellent Wonen & Leven Beurs plaats vond in het Ahoy in Rotterdam. De beurs, die deze keer plaatsvond van 13 tot en met 16 december, was voor ons wederom een groot succes. Deze beurs staat bekend als uitermate luxe woonevenement. Hier krijg je alleen het beste van het beste te zien; design interieurs, woonprimeurs, dure auto’s en jachten, exclusieve gadgets en fraaie sierraden en horloges. Kortom, de ‘snoepwinkel’ voor rijk Nederland en wij waren één van de exposanten en scoorde hoge ogen met onze prachtige collectie design barkrukken van F4All!

Design barkrukken van HMDH

20.000 m2 kwaliteit

Het Ahoy was voor de Excellent Wonen & Leven Beurs een perfecte locatie; met 20.000 m2 oppervlakte is er genoeg ruimte voor alle grote interieurmerken, showrooms, optredens, modeshows en nog meer. Ook de traditionele Ladies Night en de veiling maakten deel uit van de beurs. De bezoekers konden dan ook genieten van een wervelend en zeer gevarieerd programma. De woon- en lifestile beurs is de perfecte manier om wat inspiratie op te doen voor mensen die luxe en kwaliteit willen voor hun interieur en exterieur.

Eén van de hoogtepunten was natuurlijk de openingsavond op donderdag. De beurs in Rotterdam stond in het teken van de stichting Heppie en de ambassadeur van Stichting Heppie (voor kinderen in armoede of met sociale achterstand), Natasja Froger opende de avond samen met interieurarchitecten Remy Meijers en Marco van Ham. En niemand minder dan René Froger en Lee Towers, verzorgden een spectaculair optreden!

F4All, Lapalma, Johanson design top merken design barkrukken

Barkruk.nl, onderdeel van Horeca Meubilair Den Haag, stond op de beurs met een eigen stand. Bezoekers konden er showmodellen bekijken en uitproberen van barkrukken voor een kookeiland van merken als Howe, Bonaldo, Johanson Design, F4ALL en Lapalma en Bonaldo. Ons enthousiaste team was aanwezig om de bezoekers van vakkundig advies te voorzien.

Groots evenement

De Excellent Wonen & Leven Beurs in het Ahoi was een groots evenement in een perfecte ambiance, waar bezoekers konden genieten van geweldig entertainment en culinaire verwennerijen en, uiteraard, talloze ideeën en inspiratie op konden doen voor in en om hun woning en woonkeuken. De vele enthousiaste reacties en bestellingen die we kregen van de bezoekers is voor ons altijd weer een drijfveer en bevestiging dat wij doen wat we leuk vinden en dat wat we doen goed doen.

Bedankt voor een aantal prachtige dagen met kwaliteit en prachtige spullen.

Team HMDH.