Onze goede doelen

Beste klant,

Fijn dat u de moeite neemt om te lezen welke goede doelen wij, en daarmee bedoelen we Ons bedrijf en u als toekomstige koper, steunen.

Voor elke bestelling die u bij ons plaatst via onze webwinkel maken we 1 euro over naar Philanthropy Connections. Zo nemen we gezamenlijk onze maatschappelijke verantwoording en maken we de wereld een klein stukje beter. Niet voor niets zegt het spreekwoord “alle kleine beetjes helpen!”

Philanthropy Connections

Wij maken connecties waardoor mensen in staat zijn zichzelf en elkaar te helpen

Philanthropy Connections is een non profit organisatie die zich inzet voor mensen in kwetsbare situaties. Wij doen dat door lokale organisaties te ondersteunen die hen helpen een zelfstandig, menswaardig bestaan op te bouwen.

Deze organisaties kennen de problemen en behoeften binnen hun gemeenschappen als geen ander. Ze spreken de taal en kennen de cultuur, daarmee zijn zij de ideale hulpverleners. Maar: ze hebben niet de middelen en de contacten om hulp van buitenaf te vinden. Philanthropy Connections doet dat voor hen. En met díe hulp kunnen zij meer doen voor meer mensen.

Facebook _DSC3349.jpg AANGEPAST

 

Wij wensen u veel plezier met onze producten en kijk van tijd tot tijd op onze site om te zien wat de voortgang is van de  projecten die wij steunen.

Met vriendelijke groet

Salesteam Barkruk.nl

Wilt u doneren maar geen bestelling bij ons doen? Dat kan natuurlijk. Hieronder vindt u de bankgegevens.
Philanthropy Connections NL73ABNA0517643723